Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Jubileumomnibus 115
Jubileumomnibus 115
Jubileumomnibus 115 bevat romans van Henny Thijssin-Boer (Bij volle maan), Julia Burgers-Drost (Het merelnest) en Hans de Groot-Canté (Paola danst de wereld... »
 
 
 
 
 

Met jou deel ik de toekomst
Met jou deel ik de toekomst
In ‘Met jou deel ik de toekomst’ staat het gezin Vrinten centraal. Hun bijna volwassen zoon Ronnie heeft een verstandelijke beperking en vergt veel tijd ... »
 
 
 
 
 

Als de liefde een kans krijgt
Als de liefde een kans krijgt
GROTE LETTER UITGAVE<br/><br/>Door een erfenis belandt de werkloze bezigheids¬therapeute Marleen op een boerderij met bejaar¬de bewoners. <br/>In het verha... »
 
 
 
 
 

Een zwerver komt thuis
Een zwerver komt thuis
Welmoed Prakken, pas weduwe geworden, woont als noodoplossing een tijdje met haar baby in bij haar ouders. Wanneer haar moeder van een kluizenaar een oud hui... »
 
 
 
 
 

Annerieke
Annerieke
Annerieke Atema heeft het moeilijk, als kort na elkaar haar ouders overlijden. Ze heeft hen tot het einde verzorgd, terwijl de gehuwde broers hun eigen leven... »
 
 
 
 
 

Gouden Drieluik
Gouden Drieluik
bevat: Hun tweede keus . Zelfs de sterren leken eenzaam . Een vrouw vlucht in de nacht »
 
 
 
 
 

Wolken van goud
Wolken van goud
Verliefd, verloofd, getrouwd: het lijkt zo mooi, maar in de praktijk van alledag is het moeilijk elkaar gelukkig te blijven maken. In deze warme, realistisch... »
 
 
 
 
 

Bij jou ben ik thuis
Bij jou ben ik thuis
Esmee Evenblij is een kundige, maar afstandelijke coassistent. Door haar manier van doen heeft ze weinig vrienden en leeft ze als een kluizenaar. Ze raakt ov... »
 
 
 
 
 

Tussen schemer en dageraad
Tussen schemer en dageraad
Tussen schemer en dageraad is deel drie van de fantastische trilogie rondom de papierfabriek en de gelijknamige familie Oldhoff. <br/>In Tussen schemer en da... »