Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Een plek onder de zon trilogie
Een plek onder de zon trilogie
Na de geboorte van hun dochter Susanneke hebben Rita en Jan Althuisius een Koreaans meisje geadopteerd: Yanga, dat al snel Ange genoemd wordt. Als ze in 'Spe... »
 
 
 
 
 

Zevenenvijftigste jubileumomnibus
Zevenenvijftigste jubileumomnibus
bevat: Als het geluk aanklopt ; De brug naar de liefde ; De weg naar elkander ; Nog vele jaren... ; Anders, maar niet minder »
 
 
 
 
 

Tussen hart en verstand
Tussen hart en verstand
Als Inger van Beinum in contact komt met oma Teuntje krijgen zij goed contact met elkaar en raakt Inger bevriend met Tia, de achterkleindochter van oma Teunt... »
 
 
 
 
 

Een gouden greep
Een gouden greep
Annelies heeft een meer dan zakelijke klik met Ron. Dat komt niet echt op het goede moment, want Ron heeft trouwplannen. Ondertussen wil Rons broer Lars haar... »
 
 
 
 
 

Dat ene verschil
Dat ene verschil
Vera besluit in ‘Dat ene verschil’ van Julia Burgers-Drost om na het overlijden van haar oom een paar dagen bij haar eenzame tante Agnes te verblijven. M... »
 
 
 
 
 

Niet alleen, maar samen
Niet alleen, maar samen
Niet alleen, maar samen: de trilogie van Julia Burgers-Drost voltooid door haar dochter. Marloes van Kessel is zwaar teleurgesteld in de liefde. Ze is jong g... »
 
 
 
 
 

Vakantievijfling
Vakantievijfling
bevat de titels: Man en vrouw voor even? ; Waar is mijn kind? ; Toen ik jou weer zag ; Een behulpzaam buurmeisje ; Een droomreis voor Jenneke »
 
 
 
 
 

Rozen voor Klaartje
Rozen voor Klaartje
In Rozen voor Klaartje vliegen de dochters van Klaartje Enkelaar uit. Ze denkt nu weer aan zichzelf toe te komen, maar een voor een komen ze terug, elk met h... »