Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het licht breekt door
Het licht breekt door
Anieks oma krijgt een uitnodiging voor de bruiloft van een verre bekende, maar wil niet alleen gaan. Ze haalt haar kleindochter over mee te komen met de belo... »
 
 
 
 
 

Wolken van goud
Wolken van goud
 »
 
 
 
 
 

Jubileumomnibus 108
Jubileumomnibus 108
In de jubileumomnibussen worden steeds drie complete romans en twee korte verhalen bij elkaar gevoegd tot een heerlijke omnibus, die gegarandeerd voor urenla... »
 
 
 
 
 

VCL-serie pakket
VCL-serie pakket
 »
 
 
 
 
 

Een zwerver komt thuis
Een zwerver komt thuis
Welmoed Prakken, pas weduwe geworden, woont als noodoplossing een tijdje met haar baby in bij haar ouders. Wanneer haar moeder van een kluizenaar een oud hui... »
 
 
 
 
 

Met jou deel ik de toekomst
Met jou deel ik de toekomst
In Met jou deel ik de toekomst staat het gezin Vrinten centraal. Hun bijna volwassen zoon Ronnie heeft een verstandelijke beperking en vergt veel tijd en aan... »
 
 
 
 
 

Quincy
Quincy
Quincy, het vijfde kind in het gezin Lance, is geadopteerd. Wanneer haar gevraagd wordt op kamers te gaan om ruimte te maken voor een zus die met haar gezin ... »
 
 
 
 
 

Jubileumomnibus 121
Jubileumomnibus 121
Jubileumomnibus 121 bevat de romans Zomer van geluk (Gerda van Wageningen), Waarom die onrust in mij? (Julia Burgers-Drost) en Als de tijd wegvalt (Anke de G... »