Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Feest van het begin
Feest van het begin
Ruim twee eeuwen geleden, een hoofdstad in opstand. De jonge Catho, opgegroeid in een vondelingentehuis, merkt nauwelijks iets van de revolutie die gaande is... »
 
 
 
 
 

Groep 4 Serie 3
Groep 4 Serie 3
Ergens in de wijde zee ligt een eiland. Dat eiland is niet meer heel. Er is een stukje af. Dat stukje heet Sontjeland. Het staat op geen enkele kaart en haas... »
 
 
 
 
 

Woorden op bezoek
Woorden op bezoek
Joke van Leeuwen (Den Haag, 1952) is veelzijdig: ze schrijft proza voor kinderen en volwassenen, poëzie, ze is illustrator, maakt theaterprogramma's en tree... »
 
 
 
 
 

Het liefst wil ik een wonder
Het liefst wil ik een wonder
In dit pocketboekje 'Het liefst wil ik een wonder' selecteerden we de 100 leukste, beste, mooiste combinaties voor kinderen van 6 tot 106. Lekker glossy met ... »
 
 
 
 
 

Het verhaal van Bobbel
Het verhaal van Bobbel
Bobbel woont in een bakfiets, met haar vader Mos en haar moeder Pina. Omdat ze altijd onderweg zijn, hebben ze steeds weer andere uitzichten achter de ramen.... »
 
 
 
 
 

Stravinsky
Stravinsky
A Creative Spring, Russia and France 1882-1934 »
 
 
 
 
 

Toen ik
Toen ik
Dit boek gaat over mij
en over een held
en over een koningin
en over een tijger en een club en een duif
en nog veel meer.

In een humoristische en speelse m... »
 
 
 
 
 

Rembrandts voorleesbijbel
Rembrandts voorleesbijbel
Wat zou jij denken als je Jezus zag prediken tussen een groep gewone mensen? Wat zou jou opvallen als je Adam en Eva door het paradijs zag wandelen? En wat z... »
 
 
 
 
 

DICHTER. 25 Klimaatverandering (set van 5)
DICHTER. 25 Klimaatverandering (set van 5)
Voor dit nummer schreven bijna 45 dichters bijna 60 gedichten over klimaatverandering. Over de oorzaken, de gevolgen en ook over wat we zelf kunnen doen. Een... »
 
 
 
 
 

Mijn leven als mens
Mijn leven als mens
‘Gisteren ben ik doodgegaan, onverwacht en banaal, met mijn hoofd op een harde tegelvloer die een optische illusie vormt van kubussen.’ Zo begint de acht... »