Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Retour Rantepao
Retour Rantepao
Wouter en Ine hebben dertig jaar geleden de keuze gemaakt om met hun dochtertje Mirjam naar Rantepao, IndonesiĆ«, te vertrekken, de zending in. Na een dramat... »
 
 
 
 
 

Een dier voor roos
Een dier voor roos
Met informatie over mieren. »
 
 
 
 
 

Vogelvlucht
Vogelvlucht
Matthy heeft op het laatste moment haar vlucht naar Jakarta gecanceld. Haar vriendin en reisgenoot Annis begrijpt heel goed dat Matthy haar relatie met Swede... »
 
 
 
 
 

Dit ben ik!
Dit ben ik!
 »
 
 
 
 
 

De wintertuin
De wintertuin
<p>De debuutroman van Joke Verweerd, <em>De wintertuin, </em>verschijnt vanwege Jokes 25-jarig schrijversjubileum in een mooie jubileumeditie. Een verhaal ov... »
 
 
 
 
 

De doos van Daan
De doos van Daan
Met informatie over heimwee. »
 
 
 
 
 

Het Licht roept in de nacht
Het Licht roept in de nacht
In deze bundel wordt het aloude kerstverhaal in nieuwe, verrassende woorden verteld en op een aansprekende manier overgebracht.Joke Verweerd verstaat als gee... »
 
 
 
 
 

Woorden van liefde
Woorden van liefde
Ik draag je, zeg jij wat je ziet? Mooier dan door jouw ogen zie ik het niet... <br/><br/>Liefde is optillen en opgetild worden.<br/><br/>Joke Verweerd (1954)... »
 
 
 
 
 

Daan is een held
Daan is een held
Met informatie over vissen. »
 
 
 
 
 

Samengaan
Samengaan
Als twee mensen besluiten samen verder te gaan is dat een blij moment. Vanaf dat ogenblik willen ze verantwoordelijk zijn voor elkaar elkaar helpen en het le... »