Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De jongen met de vechthaan
De jongen met de vechthaan
Firman woont met zijn oma in een klein dorpje in Indonesië.Hij gaat naar de school van de zendelingen, maar mag van zijn oma verder niets met het christelij... »
 
 
 
 
 

Opnieuw beginnen
Opnieuw beginnen
Het korte verhaal van Joke Verweerd is één van de best gelezen en hoogst gewaardeerde rubrieken van opinieblad CV-Koers. Dat is niet verwonderlijk: Joke Ve... »
 
 
 
 
 

Kiplekker!
Kiplekker!
Als je ernstig ziek bent, valt de grond onder je voeten vandaan. In dit luchtig-serieuze boekje gaat Joke Verweerd in gesprek met zichzelf en met lotgenoten.  »
 
 
 
 
 

Binnenstebuiten
Binnenstebuiten
'Goed! Er is niet zo veel veranderd, ze was al zo lang niet meer thuis,' zeg ik tegen mensen die vragen hoe het met me gaat. Dan knikken ze, maar ik zie het ... »
 
 
 
 
 

Dit ben ik
Dit ben ik
Je dromen, verlangens, herinneringen, ambities, ervaringen, je naam en je lichaam maken je tot de persoon die je bent. De oude Egyptenaren waren zich hier he... »
 
 
 
 
 

Omdat jij het bent
Omdat jij het bent
Een uitstekend cadeau om te laten zien dat je iemand waardeert om wie hij is! »
 
 
 
 
 

Drie topromans van Joke Verweerd
Drie topromans van Joke Verweerd
Snoeitijd<br/>Als Chiel van der Meij na jaren noodgedwongen terugkeert vanuit Nieuw- Zeeland naar Nederland, wordt hij geconfronteerd met zijn verleden.<br/>... »
 
 
 
 
 

Bob zegt sorry
Bob zegt sorry
Bob vliegt door het bos. Het bos is vol vrolijke geluiden. Dat ziet er gezellig uit! Alle dieren zijn aan het spelen. Bob wil ook spleen.
Hij duikt naar bene... »
 
 
 
 
 

Dansen in de sneeuw
Dansen in de sneeuw
<p><em>Dansen in de sneeuw</em> is een bundel met fonkelnieuwe kerstverhalen. De korte verhalen van onder andere Josha zwaan, Joke Verweerd en Vonne van der ... »