Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Opluisteren
Opluisteren
Wat de christelijke feesten gemeen hebben, is dat ze teruggaan op Het Verhaal. Het verhaal over hoe God met mensen omgaat, hoe Hij zelf mens werd om anderen ... »
 
 
 
 
 

Vogelvlucht
Vogelvlucht
Matthy heeft op het laatste moment haar vlucht naar Jakarta gecanceld. Haar vriendin en reisgenoot Annis begrijpt heel goed dat Matthy haar relatie met Swede... »
 
 
 
 
 

De doos van Daan
De doos van Daan
Met informatie over heimwee. »
 
 
 
 
 

Een worm op je bord
Een worm op je bord
Met informatie over sla. »
 
 
 
 
 

Toeval bestaat niet
Toeval bestaat niet
Natuurlijk is er voor elke dag wel een bijbeltekst te 'vinden', maar in dit bijzondere dagboek gaat het om 'krijgen'. Elke dag kun je blindelings een kaartje... »
 
 
 
 
 

Op de Huid
Op de Huid
'Kun je sterk worden door je zwakte te leren kennen?'<br/><br/>Renske Hofstra is volkomen ontredderd: haar partner Peer is vermoord. Renske komt tot het bese... »
 
 
 
 
 

Weer en wind
Weer en wind
<p><em>Weer en wind</em> van Joke Verweerd is een ontroerende verhaalbundel met de mooiste verhalen uit Jokes schrijverscarrière én een aantal nieuwe verha... »
 
 
 
 
 

Horizon
Horizon
Library Edition »
 
 
 
 
 

Spiegeling
Spiegeling
Een nieuwe bundel verhalen van Joke Verweerd! In Spiegeling krijgen we een glimp te zien van emoties die mensen doormaken tijdens grote en kleine gebeurtenis... »