Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De wintertuin
De wintertuin
<p>De debuutroman van Joke Verweerd, <em>De wintertuin, </em>verschijnt vanwege Jokes 25-jarig schrijversjubileum in een mooie jubileumeditie. Een verhaal ov... »
 
 
 
 
 

Horizon
Horizon
Library Edition »
 
 
 
 
 

Spiegeling
Spiegeling
Een nieuwe bundel verhalen van Joke Verweerd! In Spiegeling krijgen we een glimp te zien van emoties die mensen doormaken tijdens grote en kleine gebeurtenis... »
 
 
 
 
 

Vogelvlucht
Vogelvlucht
Matthy heeft op het laatste moment haar vlucht naar Jakarta gecanceld. Haar vriendin en reisgenoot Annis begrijpt heel goed dat Matthy haar relatie met Swede... »
 
 
 
 
 

Weer en wind
Weer en wind
<p><em>Weer en wind</em> van Joke Verweerd is een ontroerende verhaalbundel met de mooiste verhalen uit Jokes schrijverscarrière én een aantal nieuwe verha... »
 
 
 
 
 

Woorden van liefde
Woorden van liefde
Ik draag je, zeg jij wat je ziet? Mooier dan door jouw ogen zie ik het niet... <br/><br/>Liefde is optillen en opgetild worden.<br/><br/>Joke Verweerd (1954)... »
 
 
 
 
 

Daan doet het zelf
Daan doet het zelf
Met informatie over de bouwmarkt. »
 
 
 
 
 

Houvast
Houvast
voor als de situatie uitzichtloos lijkt... »
 
 
 
 
 

Verhalenmozaiek
Verhalenmozaiek
Deze Verhalenmozaek nr 1 geschikt voor alle lezers. De auteurs schreven totaal verschillende verhalen en dat levert een boeiend palet aan proza op van spann... »
 
 
 
 
 

Het Licht roept in de nacht
Het Licht roept in de nacht
In deze bundel wordt het aloude kerstverhaal in nieuwe, verrassende woorden verteld en op een aansprekende manier overgebracht.Joke Verweerd verstaat als gee... »