Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Dikkie Dik
Dikkie Dik
het derde grote kijk- en leesboek »
 
 
 
 
 

Dikkie Dik en de smeerpoes
Dikkie Dik en de smeerpoes
Dikkie Dik en Beer zijn op het strand. Daar is het fijn, maar wat schijnt die zon fel! Gelukkig ontmoet Dikkie Dik de smeerpoes en die heeft een oplossing, o... »
 
 
 
 
 

Naar het strand
Naar het strand
Dikkie Dik gaat samen met Beer een dagje naar het strand. Als hij na een lange tocht voorzichtig uit de reismand kruipt, ziet hij een vreemde wereld om zich ... »
 
 
 
 
 

Lotto
Lotto
Dikkie Dik lotto is een vrolijk spel voor peuters en kleuters (vanaf 3 jaar).Dikkie Dik spelletjes in blikHet Dikkie Dik lotto spel maakt deel uit van een ni... »
 
 
 
 
 

Zingen in de wind
Zingen in de wind
 »
 
 
 
 
 

Dikkie Dik
Dikkie Dik
De oranje kater Dikkie Dik is dankzij zijn optreden in het televiesieprogramma Sesamstraat (vanaf 1985!) heel populair geworden. Ook nu is hij nog regelmatig... »
 
 
 
 
 

Dikkie Dik
Dikkie Dik
 »
 
 
 
 
 

Waar is Dikkie Dik?
Waar is Dikkie Dik?
Dikkie Dik speelt verstoppertje met zijn vriendjes, maar hij heeft zich zo goed verstopt dat niemand hem kan vinden. Help! Waar is Dikkie Dik?
Een Gottmer-pr... »
 
 
 
 
 

Bundel geel
Bundel geel
Lees en luister naar de verhalen van Dikkie Dik op je iPhone of iPad. De leukste avonturen van de ondeugende rode kater, bekend uit Sesamstraat, worden gepre... »