Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Knisperboekje
Knisperboekje
Een knisperboekje voor de allerjongste Dikkie Dik-fans Dikkie Dik is ook favoriet bij de allerjongsten en hun ouders. Het werd dus hoog tijd voor een speciaa... »
 
 
 
 
 

Het dubbeldikke voorleesboek van Dikkie Dik
Het dubbeldikke voorleesboek van Dikkie Dik
<p>In 'Het dubbeldikke voorleesboek van Dikkie Dik' beleeft de beroemde oranje kater maar liefst 30 spannende avonturen. De illustraties in dit boek zijn ext... »
 
 
 
 
 

Dikkie Dik band gelb
Dikkie Dik band gelb
Lest und hört die Geschichten von Dikkie Dik. Die schönsten Abenteuer dieses frechen roten Katers, der sehr gern frisst und sehr gern mit seinen Freunden s... »
 
 
 
 
 

Lentekriebels
Lentekriebels
Vier splinternieuwe verhalen over Dikkie Dik. Het is lente! Dikkie Dik krijgt er de renkriebels van. Buiten komt hij vogels tegen die een nestje bouwen, en e... »
 
 
 
 
 

Jarig met Dikkie Dik - Hoera, 2 jaar!
Jarig met Dikkie Dik - Hoera, 2 jaar!
<p>'Jarig met Dikkie Dik - Hoera, 2 jaar!' is een feestelijk verjaardagsboek mét een mooie verjaardagskroon voor jarige peuters.

Jarig zijn wordt nog leuke... »
 
 
 
 
 

Dikkie Dik Sinterklaas
Dikkie Dik Sinterklaas
Vanwege het grote succes van 'Dikkie Dik sint– en kerstverhalen' verschijnen dit jaar twee aparte boeken voor de feestdagen met in elk boek twee bestaande e... »
 
 
 
 
 

Buiten spelen
Buiten spelen
Essay van de Maand van de spiritualiteit voor het eerst in gebonden vorm.
Lichtvoetig essay, ook geschikt voor jongere doelgroep.

Ik heb een wat vreemde ont... »
 
 
 
 
 

Het open-en-dicht-boek
Het open-en-dicht-boek
Dikkie Dik leert wat het verschil is tussen dik en dun, vol en leeg, en nog veel meer. Op elke plaat is veel te zien. Zo kan het boek open en dicht, maar ook... »