Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Dikkie Dik pleisters plakken
Dikkie Dik pleisters plakken
Een prachtige prentenboekenbibliotheek opbouwen voor een heel aantrekkelijke prijs? Dat kan met de Gottmer Toppers. Elke paar maanden verschijnt er een prach... »
 
 
 
 
 

Psychologie
Psychologie
Die Lehre Vom Bewussten Geiste Des Menschen, Oder, Entwickelungsgeschichte Des Bewusstseins, Begr Ndet Auf Anthropologie Und Innerer Erfahrung »
 
 
 
 
 

Dikkie Dik
Dikkie Dik
De oranje kater Dikkie Dik is dankzij zijn optreden in het televiesieprogramma Sesamstraat (vanaf 1985!) heel populair geworden. Ook nu is hij nog regelmatig... »
 
 
 
 
 

De ballon
De ballon
Poes Muis heeft een cadeautje voor Dikkie Dik. Een mooie, grote, oranje ballon. Dat is leuk! Dikkie Dik bindt de ballon vast aan de poot van Beer. Maar dan v... »
 
 
 
 
 

Jarig set
Jarig set
Het is nacht. Dikkie Dik kan niet slapen, want morgen is hij jarig. Wat spannend! <br/>Als het ochtend is, valt Dikkie Dik eindelijk in slaap. Hallo Dikkie D... »
 
 
 
 
 

Bundel oranje
Bundel oranje
Lees en luister naar de verhalen van Dikkie Dik op je iPhone of iPad. De leukste avonturen van de ondeugende rode kater, bekend uit Sesamstraat, worden gepre... »
 
 
 
 
 

In de tuin
In de tuin
Er komt een moment in het leventje van alle baby's dat kiekeboe! het favoriete spelletje is. Jezelf verstoppen, papa of mama die zich verstoppen, een knuffel... »