Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bij ons in het dorp
Bij ons in het dorp
Na de Tweede Wereldoorlog gebeurt er niet veel op hert Nederlandse platteland. In het dorp Caddum al helmaal niet. De Vrienden Hein Henk en Gijs vervelen zic... »
 
 
 
 
 

Briefgeheim
Briefgeheim
Eva loopt weg van huis omdat haar ouders altijd ruzie maken. In haar schuilplaats ontdekt ze dat er een plan voor een moord wordt beraamd. Samen met de buurt... »
 
 
 
 
 

Natuurlijk
Natuurlijk
Jan Terlouw is een man met een missie. Nog altijd gaat hij onvermoeibaar op pad om zijn gehoor op te roepen om de aarde in betere staat achter te laten voor ... »
 
 
 
 
 

De apotheker
De apotheker
<p>Samenvatting
Antoinette, eigenares van een apotheek en moeder van drie kinderen, wordt dood aangetroffen in de Kager Plassen. De politie staat voor een ra... »
 
 
 
 
 

Het hebzuchtgas
Het hebzuchtgas
Een sprookje voor jong en oudJan Terlouw 85 jaar!Julia, de 18-jarige kleindochter van de president van TradiciĆ«, gaat stage lopen bij Solide, het bedrijf va... »
 
 
 
 
 

Opzetje Jan Terlouw
Opzetje Jan Terlouw
 »
 
 
 
 
 

In huis met een seriemoordenaar
In huis met een seriemoordenaar
Roman gebaseerd op eigen ervaringenZou de huurster het volgende slachtoffer zijn geweest?In 1967 werd Nederland opgeschrikt door de arrestatie van Hans van Z... »
 
 
 
 
 

Woordblind
Woordblind
 »