Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Afrika
Afrika
de Afrika-boeken. Bevat : Zaza en de president De moordenaar van Ouagdougou Een basiliek in het regenwoud De regenvogel Nog een nacht »
 
 
 
 
 

Giorgio Morandi. Bologna
Giorgio Morandi. Bologna
De Italiaanse kunstenaar Giorgio Morandi (1890-1964) is de grootmeester van de twintigste eeuwse stillevenkunst. Met zijn subtiel geschilderde vazen, potjes ... »
 
 
 
 
 

Kyoto: het pad van de filosoof
Kyoto: het pad van de filosoof
In Kyoto: het pad van de filosoof is Jan Brokken je gids door Kyoto, de stand van de bekende Japanse filosoof professor Kitaro Nishida, die leefde van 1870 t... »
 
 
 
 
 

Baltische zielen
Baltische zielen
 »
 
 
 
 
 

Stedevaart
Stedevaart
<p>In de veelgeprezen boeken <em>Baltische zielen</em> en <em>De gloed van Sint-Petersburg</em> dompelde Jan Brokken de lezer onder in de verhalen en cultuur... »
 
 
 
 
 

Een winter vol verhalen
Een winter vol verhalen
Toen duidelijk werd dat ons een langere periode van thuisblijven, thuiswerken en thuis lezen te wachten staat, vroegen wij een aantal geliefde auteurs een ve... »
 
 
 
 
 

Jungle Rudy
Jungle Rudy
‘Jungle Rudy’ van schrijver Jan Brokken is het meesterlijke portret van een man die in de doolhof tussen twee culturen het spoor bijster raakt. Brokken t... »