Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Tien torens diep
Tien torens diep
<p>Stef en Victor willen mijnwerker worden, net als hun vaders. Ze hebben elkaar beloofd om later samen 'naar beneden' te gaan, wel achthonderd meter diep. H... »
 
 
 
 
 

Weg uit de Peel
Weg uit de Peel
Janneke woont samen met haar ouders, broers enzusje in een armoedig huisje in de Peel. Haar broer Narden haar vader zijn turfstekers. Ze moeten hard werken v... »
 
 
 
 
 

De super dikke meester Jaap
De super dikke meester Jaap
<p>In deze superdikke bundel vind je alle verhalen over meester Jaap, de allerleukste meester van Nederland. In zijn klas is het nooit saai: ze houden een wc... »
 
 
 
 
 

Een stelletje mooie vrienden
Een stelletje mooie vrienden
Bij David thuis wordt ingebroken. David, zijn buurmeisje Renie en zijn beste vriend Appie zijn verontwaardigd. Davids vader schakelt de politie in, maar Appi... »
 
 
 
 
 

De wijde wereld in!
De wijde wereld in!
<h3>Een prachtig prentenboek van onze meesterverteller</h3><p>De dasjes Bas en Bes willen niets liever dan op pad gaan, maar voorlopig moeten ze binnen blijv... »
 
 
 
 
 

Achtste-groepers huilen niet
Achtste-groepers huilen niet
<h4>Speciale filmeditie van een van de meest geliefde kinderboeken aller tijden</h4><p>In de groep van juf Ina is vaak gedoe, vooral over voetbal. Gelukkig i... »
 
 
 
 
 

De school is weg!
De school is weg!
Als Roxane in groep zeven komt, zet de meester haar bij Willem en zijn beste vriend Jeffrey in het groepje. Na vijf minuten heeft Roxane al slaande ruzie met... »
 
 
 
 
 

Het geheim van de zoenende gasten
Het geheim van de zoenende gasten
<p>Het lijkt te spoken in hotel De Korenwolf. Er verdwijnt steeds eten uit de keuken, omas dure ring wordt gestolen, en wie sluipt er toch over de gang midde... »