Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Jakob en de zeven gevaren
Jakob en de zeven gevaren
<h3><strong>Een spannend jarenvijftigverhaal van meesterverteller Jacques Vriens</strong></h3><p>Op weg naar school moet Jakob elke dag zeven gevaren trotser... »
 
 
 
 
 

De gekste avonturen van Tommie en Lotje
De gekste avonturen van Tommie en Lotje
Tommie heeft dorst, maar hij mag van mama niets drinken vlak voor het slapengaan, want dan plast hij in zijn bed. Tommie doet het lekker toch! Â’s Nachts dro... »
 
 
 
 
 

De zevende grot
De zevende grot
Anneleen komt er door een aantal vreemde gebeurtenissen achter dat ze over een bijzondere gave beschikt. Die gave komt haar goed van pas om mens en dier te h... »
 
 
 
 
 

Jij bent een kip
Jij bent een kip
Af en toe is het jammer dat zeer geslaagde prentenboeken niet meer herdrukt worden. Dat gold zeker voor het alom geprezen Jij bent een kip! van Henk Kneepken... »
 
 
 
 
 

Het kamertje
Het kamertje
<p>Met veel humor en soms een ironische ondertoon vertelt Jacques Vriens (zelf oud-directeur) over de personeelskamer van basisschool <em>De Driehoek</em>. ... »
 
 
 
 
 

Meester Jaap gaat nooit verloren
Meester Jaap gaat nooit verloren
<p>Mirjam brengt het nieuwe meisje in groep zeven op de hoogte. 'Onze meester doet af en toe een beetje raar, maar dat went vanzelf.' En zo is het maar net. ... »
 
 
 
 
 

Tijger-in-de-war
Tijger-in-de-war
<h3Prijswinnend boek van Jacques Vriens in nieuwe uitvoering!</h3><p>Tijger is een dikke, oude kater, die bij de opa en oma van Isa woont. Tijger is verstroo... »