Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Oorlogsgeheimen
Oorlogsgeheimen
<p>Het Zuid-Limburgse dorp waar de elfjarige Tuur woont, is bezet door de Duitsers. Tuur en zijn buurmeisje Maartje vinden dit eerst wel spannend. Maar langz... »
 
 
 
 
 

Smokkelkinderen
Smokkelkinderen
<p>Arie groeit op in Zuid-Nederland tijdens de crisis van de jaren dertig. Zijn vader probeert met smokkelen aan geld te komen. Hij smokkelt van alles naar B... »
 
 
 
 
 

Tommie en Lotje gaan op vakantie
Tommie en Lotje gaan op vakantie
In het vijfde deel van de Tommie en Lotje-serie gaan zij met hun ouders op vakantie naar 'het boshuisje'. Daar ontdekken ze dat de buurvrouw toch geen echte ... »
 
 
 
 
 

De school is weg
De school is weg
Als Roxane in groep zeven komt, zet de meester haar bij Willem en zijn beste vriend Jeffrey in het groepje. Na vijf minuten heeft Roxane al slaande ruzie met... »
 
 
 
 
 

Niet thuis
Niet thuis
Hannah woont niet thuis, maar in een leefgroep van zeven kinderen. Allemaal hebben ze hun eigen bijzondere verhaal. Ze kunnen het niet altijd goed met elkaar... »
 
 
 
 
 

Ha/bah naar school
Ha/bah naar school
<h4>Vol herkenbare verhalen voor bovenbouwers.</h4><p><em>Ha/bah naar school</em> gaat over de strijd tussen twee basisscholen, over een strenge invalster di... »
 
 
 
 
 

Groep acht aan de macht
Groep acht aan de macht
Meester Mario kan groep acht geen moment alleenlaten of het is al herrie. Daarom bedenkt hij een plan. 'Jullie mogen je eigen klassenregering kiezen en twee ... »
 
 
 
 
 

O, dennenboom
O, dennenboom
'Als Sinterklaas weg is, wordt het Kerstmis,' vertelt Mieke haar kleine broertje Wouter. Overal zie je kerstbomen, hangen kerststerren voor het raam en worde... »
 
 
 
 
 

Kom mee naar buiten
Kom mee naar buiten
<strong>De leukste verhalenbundel voor de Kinderboekenweek</strong><p>Na het succes van <em>Weet je wat ik worden wil…</em> verschijnt er opnieuw een verha... »