Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Sketches spelen
Sketches spelen
De traditionele sketch werd meer en meer vervangen door de monoloog. Waarom? Misschien omdat men gemakkelijker alleen oefent of omdat het succes dan maar naa... »
 
 
 
 
 

UNIEK
UNIEK
Sommige bezienswaardigheden in de provincie Alicante zijn zo bijzonder dat ze uniek zijn in de regio Valencia, in Spanje of zelfs in Europa, omdat ze de groo... »
 
 
 
 
 

ALICANTE en omgeving
ALICANTE en omgeving
Alicante, de hoofdstad van de gelijknamige provincie, wordt in de reisgidsen ondergewaardeerd. Al biedt de stad geen grote monumenten als het Alhambra of de ... »
 
 
 
 
 

COSTA BLANCA
COSTA BLANCA
Als we met kinderen op vakantie gaan, willen die zich ook kunnen uitleven. Op het strand aan de Costa Blanca zijn er vele mogelijkheden, maar in de buurt zij... »
 
 
 
 
 

Reis door het middeleeuwse Spanje
Reis door het middeleeuwse Spanje
Op het einde van de twintigste eeuw werden in Spanje de middeleeuwse markten populair. Ieder dorp en iedere stad organiseerde wel zo’n markt of liet het or... »
 
 
 
 
 

Geen sprookjes maar sproken voor volwassenen
Geen sprookjes maar sproken voor volwassenen
Sprookjes is een verkleinwoord, maar dit boek gaat over sproken. De censuur belette toen dat bekende sprookjes helemáál werden verteld, omdat het vervolg n... »
 
 
 
 
 

Feestelijke COSTA DEL SOL
Feestelijke COSTA DEL SOL
De Costa del Sol is de kuststreek van de provincie Málaga. Zoals overal in Andalucía worden ook hier diverse feesten gevierd, waarvan sommige zijn opgenome... »
 
 
 
 
 

Wandelroutes aan de Costa Blanca
Wandelroutes aan de Costa Blanca
De provincie Alicante, beter bekend als de Costa Blanca, biedt niet alleen mooie en uitgestrekte zandstranden en luxe-hotels. Op nauwelijks enkele kilometer ... »
 
 
 
 
 

Virus
Virus
Wat als de mensheid bedreigd wordt met uitsterven door een virus dat razendsnel om zich heen grijpt? Enkele wetenschappers zullen trachten de mens een nieuwe... »
 
 
 
 
 

VIER ONBEKENDE BERGKETENS
VIER ONBEKENDE BERGKETENS
De Costa Blanca biedt een enorme verscheidenheid aan wandelmogelijkheden. De mensen die van de bergen houden, vinden ook hun gading. Dat kan al langs de kust... »