Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De mysterieuze Costa Blanca
De mysterieuze Costa Blanca
Zoals iedere streek heeft ook de Costa Blanca zijn vele sagen en legenden, maar niet allemaal berusten ze op verzinsels. Vele verhalen hebben zelfs een gesch... »
 
 
 
 
 

Contra Corona
Contra Corona
Het coronavirus stortte zich onverwacht op de wereld en in de meeste landen werd de bevolking verboden het huis te verlaten. Hoe reageerden 'opgesloten' mens... »
 
 
 
 
 

Monologen voor cabaret
Monologen voor cabaret
Wie denkt aan cabaret denkt aan de groten uit de geschiedenis van het Nederlands cabaret, aan Toon Hermans en Wim Sonneveld, mensen die er in slaagden om een... »
 
 
 
 
 

God? Dat ben ik
God? Dat ben ik
Zou het niet mooi zijn als we allemaal in dezelfde god geloofden? Of in geen god? Als we allemaal hetzelfde dachten?Een utopie? Enkele mensen willen het toch... »
 
 
 
 
 

Rustig wandelen 5
Rustig wandelen 5
Allemaal heel gemakkelijke wandelingen die weinig inspanning vergen, in de driehoek tussen Elche, Orihuela en Torrevieja. Het gewest Vega Baja staat bekend a... »
 
 
 
 
 

Lachen in (niet mét) Spanje
Lachen in (niet mét) Spanje
Spanje heeft een andere cultuur. Sommige dingen zijn voor ons vreemd en zelfs lachwekkend. Maar zaken uit onze cultuur zijn voor de Spanjaarden dan weer komi... »
 
 
 
 
 

Costa Blanca Noord
Costa Blanca Noord
COSTA BLANCA NOORDDe gezondste streek ter wereld Het noorden van de Costa Blanca, het gewest Marina Alta, is volgens de Wereldgezondheidsorganisatie het gezo... »
 
 
 
 
 

MADRID
MADRID
Er zijn ontelbare gidsen verschenen over Madrid. Heeft het dan nog zin om de uitgebreide keuze aan te vullen met nóg een gids? 'Madrid uit een ander oogpun... »
 
 
 
 
 

Wandelroutes aan de Costa Blanca
Wandelroutes aan de Costa Blanca
De Costa Blanca, de kuststreek van de provincie Alicante, is een uitstekend wandelgebied. Niet alleen zijn de bergen dichtbij, denken we maar aan de Montgó ... »
 
 
 
 
 

De dag dat ik mezelf ontmoette
De dag dat ik mezelf ontmoette
Wat gebeurt er als men in het verleden en de toekomst kan reizen? Een unieke ervaring, maar wat als dat ongewild gebeurt? Of zijn het wel het verleden en de ... »