Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Dio D-Day
Dio D-Day
Dio D-Day<br/><br/>Door de magische krachten van tante Margret belanden Dio en zijn hartsvriendin Aine in hun vorige leven. Daar wonen ze als broer en zus in... »
 
 
 
 
 

Ki
Ki
Ki, Het antwoord op onze stressvolle maatschappij.Ontdek de kracht van Ki en verander je leven vandaag nog!Ben je klaar om de beste versie van jezelf te word... »
 
 
 
 
 

Himalaya
Himalaya
 »
 
 
 
 
 

De Vierde Dimensie
De Vierde Dimensie
Ben je klaar voor een grootste verandering in je leven? Dan ben je klaar voor de vierde dimensie.De Vierde Dimensie is een verhaal over de onzichtbare wereld... »
 
 
 
 
 

Ki running & Power walking
Ki running & Power walking
“Train je lichaam en geest met Ki”Wat is Ki-running?
Ki-Running combineert westerse bewegingsleer met oosterse wijsheid en gaat verder dan het traditio... »
 
 
 
 
 

Ik geloof in jou
Ik geloof in jou
De sterkste versie van jezelf, zit in jou.In een paar uur tijd kun je met behulp van dit boek je zelfvertrouwen flink versterken. Niemand wordt namelijk met ... »
 
 
 
 
 

De Vijfde Dimensie
De Vijfde Dimensie
 »
 
 
 
 
 

Het zesde zintuig
Het zesde zintuig
Iedereen heeft het, maar niet iedereen weet het, en er zijn maar weinig mensen die het gebruiken; ons zesde zintuig.Mick Arends, een jonge onderzoeksjournali... »
 
 
 
 
 

Ki, werkboek
Ki, werkboek
Ki werkboekKracht van binnenuitWat is Ki?Ki is de natuurlijke kracht die in ons huist en ons helpt bij een krachtig en energiek leven. Ki is geen hoogdravend... »
 
 
 
 
 

Eindeloos
Eindeloos
Eindeloos; De kracht van de menselijke geestEen spirituele reis naar de magie van het leven.Salvatore is een van de meest briljante musici aller tijden. Als ... »