Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Ik geloof in jou
Ik geloof in jou
De sterkste versie van jezelf, zit in jou!In een paar uur tijd kun je met behulp van dit boek je zelfvertrouwen flink versterken. Niemand wordt namelijk met ... »
 
 
 
 
 

Yin-Yang Lifestyle
Yin-Yang Lifestyle
Alles wat je over balans, gezondheid en energie moet weten, staat in dit boek beschreven.De yin-yanglifestyle is gebaseerd op het taoïsme, dat al meer dan 5... »
 
 
 
 
 

Manifesteren
Manifesteren
 »
 
 
 
 
 

De Ontkooiing
De Ontkooiing
Er staat geen straf op als je in de geopende  kooi stil blijft zitten. Maar er is wel een prijs die je moet betalen als je niet wegvliegt. En dat is de prij... »
 
 
 
 
 

Tijdloze liefde
Tijdloze liefde
Tijdloze liefde; Het verhaal van de eeuwige liefde"Ieder mens kan opnieuw zijn grote liefde uit een vorig leven ontmoeten."Soms ontmoet je iemand, waarvan je... »
 
 
 
 
 

Het Zesde Zintuig
Het Zesde Zintuig
Het zesde zintuig"Ontdek je grootste talent"Iedereen heeft het, maar niet iedereen weet het, en er zijn maar weinig mensen die het gebruiken: ons zesde zintu... »
 
 
 
 
 

Geef mij je angst
Geef mij je angst
Geef je angst weg en krijg er zelfvertrouwen, geluk en succes voor terug.Dit boek is geschreven voor iedereen die zich wil bevrijden van angst en stress. Daa... »
 
 
 
 
 

Himalaya
Himalaya
Reis mee naar de Himalaya in een op waarheid gebaseerd en bijzonder levensverhaal.Voor Angie lijkt haar leven op jonge leeftijd al over te zijn als ze haar v... »
 
 
 
 
 

Dio
Dio
Deze filosofische vertelling is bedacht door Mick (10 jaar) en geschreven door zijn vader Hans Peter Roel. In enkele maanden vertelde Mick het verhaal van Di... »
 
 
 
 
 

De vlindertuin
De vlindertuin
De Vlindertuin

Ontdek de Keltische oerwijsheid
In de Schotse Hooglanden woont de oermoeder van alle wijsheid: Ana McEward.
Zij zou voor de hoofdpersonen uit... »