Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het zesde zintuig
Het zesde zintuig
Iedereen heeft het, maar niet iedereen weet het, en er zijn maar weinig mensen die het gebruiken; ons zesde zintuig.Mick Arends, een jonge onderzoeksjournali... »
 
 
 
 
 

Ki, Ontdek de sterktse versie van jezelf
Ki, Ontdek de sterktse versie van jezelf
Ontdek de kracht van Ki en verander je leven vandaag nog! Met het revolutionaire boek "Ki" van Hans Peter Roel, kan je de eerste stappen zetten naar een leve... »
 
 
 
 
 

Tijdgeest
Tijdgeest
We leven niet in een tijdperk van verandering, maar in een verandering van tijdperk. Het spannende boek TIJDGEEST is meer dan een verhaal en het neemt je mee... »
 
 
 
 
 

Ki, het verhaal
Ki, het verhaal
Ki, Kracht van binnenuitIn het boek Ki neemt Hans Peter Roel je mee op een inspirerende reis naar innerlijke rust, ongekende kracht en succes. In dit aangrij... »
 
 
 
 
 

Ki in Business
Ki in Business
Alles wat je over een energiek en succesvol leven moet weten, staat in dit boek. Het gaat in het bedrijfsleven en bij de overheid steeds minder om parate ke... »
 
 
 
 
 

Waarom succesvolle mensen mediteren
Waarom succesvolle mensen mediteren
Waarom succesvolle mensen mediteren<br/><br/>De wereld verandert en dat stelt andere eisen aan werknemers, ondernemers en ZZPers. <br/>Je moet sterk in je s... »
 
 
 
 
 

De eeuwige wereld
De eeuwige wereld
De eeuwige wereld; een spirituele roman vol met Keltische wijsheden.De oorsprong van ons bestaan"Hoe je kijkt en wat je ziet bepaalt wie je bent."De eeuwige ... »
 
 
 
 
 

Tijdloze Liefde
Tijdloze Liefde
Tijdloze liefdeHet verhaal van de eeuwige liefde"Ieder mens kan opnieuw zijn grote liefde uit een vorig leven ontmoeten."Soms ontmoet je iemand, waarvan je z... »
 
 
 
 
 

Op zoek naar de hemel
Op zoek naar de hemel
Een spirituele reis door drie landenEva van Berkel is nog maar zeven jaar oud als haar vader komt te overlijden. Op zijn sterfbed belooft hij in de hemel op ... »
 
 
 
 
 

Pelgrim
Pelgrim
Pelgrim is een geheel nieuw verhaal van Hans Peter Roel"Een pelgrimstocht vol met heftige emoties, boeiende ontmoetingen en levensveranderende inzichten."In ... »