Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De vierde dimensie
De vierde dimensie
De Vierde Dimensie is een verhaal over de onzichtbare wereld om ons heen, die bepalend is voor succes. Het is een boek dat inzicht geeft in de wetmatigheden ... »
 
 
 
 
 

Perron 7
Perron 7
Dit buitengewone en inspirerende boek over de kracht van de menselijke geest zet je aan het denken.

Perron 7 vertelt het verhaal van Eva Sprong, een jonge a... »
 
 
 
 
 

KI
KI
Ki, het verhaal
kracht van binnenuit

In het spannende en aangrijpende boek ‘Ki, kracht van binnenuit’ maken we kennis met een gestresste zakenman (Peter) ... »
 
 
 
 
 

Manifesteren
Manifesteren
 »
 
 
 
 
 

Tijdloze Liefde
Tijdloze Liefde
Tijdloze liefdeHet verhaal van de eeuwige liefde"Ieder mens kan opnieuw zijn grote liefde uit een vorig leven ontmoeten."Soms ontmoet je iemand, waarvan je z... »
 
 
 
 
 

Dio
Dio
Deze filosofische vertelling is bedacht door Mick (10 jaar) en geschreven door zijn vader Hans Peter Roel. In enkele maanden vertelde Mick het verhaal van Di... »
 
 
 
 
 

Op zoek naar de hemel
Op zoek naar de hemel
Een spirituele reis door drie landenEva van Berkel is nog maar zeven jaar oud als haar vader komt te overlijden. Op zijn sterfbed belooft hij in de hemel op ... »
 
 
 
 
 

Himalaya
Himalaya
 »
 
 
 
 
 

De Ontkooiing
De Ontkooiing
Er staat geen straf op als je in de geopende  kooi stil blijft zitten. Maar er is wel een prijs die je moet betalen als je niet wegvliegt. En dat is de prij... »
 
 
 
 
 

Ik geloof in jou
Ik geloof in jou
De sterkste versie van jezelf, zit in jou.In een paar uur tijd kun je met behulp van dit boek je zelfvertrouwen flink versterken. Niemand wordt namelijk met ... »