Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Dwaalspoor
Dwaalspoor
<p>In de zomerthriller <em>Dwaalspoor</em> van Ellen De Vriend, bekend van o.a. <em>Vermist</em> en <em>Geruisloos</em>, gaat Fiona aan de slag als assistent... »
 
 
 
 
 

Curaçao
Curaçao
Het op ongeveer 7800 kilometer van Nederland en België liggende Curaçao is één van de mooiste eilanden van de Cariben. Het staat bekend om haar hagelwitt... »
 
 
 
 
 

Valstrik
Valstrik
<p>In de zomerthriller <em>Valstrik</em> van Ellen De Vriend, bekend van o.a. <em>Vermist</em>, <em>Dwaalspoor</em> en <em>Geruisloos</em>, kan Maud niet wac... »
 
 
 
 
 

Blond op Bonaire
Blond op Bonaire
Linda van Dam vertrekt met haar man Lex, dochter Luna (17) en haar vriendin Guusje voor een tropische vakantie naar Bonaire. Kort voor hun verblijf verdwijne... »
 
 
 
 
 

Gelukkig hebben we skype!
Gelukkig hebben we skype!
Gelukkig hebben we Skype! is een boek met twintig verhalen van emigranten en de familieleden die zij in Nederland achterlieten. Broers, zussen, vaders, moede... »
 
 
 
 
 

Bonaire
Bonaire
Verrassend veelzijdig Bonaire is een zeer complete reisgids, onmisbaar voor als je op vakantie gaat naar dit tropische eiland. Deze gids belicht uitgebreid d... »
 
 
 
 
 

Vermist
Vermist
<b>Elk jaar raken circa 40.000 mensen in Nederland vermist. Gemiddeld 14 daarvan komen nooit meer terug...Soms verandert je leven in een fractie van een seco... »
 
 
 
 
 

Ivoorroute
Ivoorroute
Loes en Sandra maken met vier anderen een groepsreis door Oeganda. Midden in de nacht slaan ivoorstropers hun slag in een nationaal park. Wanneer Loes bij to... »
 
 
 
 
 

Puur Bonaire
Puur Bonaire
Met Puur Bonaire op zak ontdek je de mooiste plekken van het prachtige Caribische eiland. De beste overnachtingsplekken en autoverhuurbedrijven voor elk budg... »
 
 
 
 
 

Pain au Chocolat
Pain au Chocolat
 »