Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De weduwe
De weduwe
 »
 
 
 
 
 

Geruisloos
Geruisloos
<b>Gevaar schuilt soms in één ogenblik van onoplettendheid</b>

In <i>Geruisloos</i> is de succesvolle journaliste Stefanie getrouwd met sleepbootkapitein ... »
 
 
 
 
 

Valstrik
Valstrik
<p>In de zomerthriller <em>Valstrik</em> van Ellen De Vriend, bekend van o.a. <em>Vermist</em>, <em>Dwaalspoor</em> en <em>Geruisloos</em>, kan Maud niet wac... »
 
 
 
 
 

Zoutelande
Zoutelande
De tweeling, Daan en Mikkie (14), verheugt zich op de zomervakantie in Zoutelande. Met name leuk voor Mikkie, want haar beste vriendin Louana komt bij haar o... »
 
 
 
 
 

Blond op Bonaire
Blond op Bonaire
<b>Blond op Bonaire is gebaseerd op waargebeurde verhalen</b>Linda van Dam vertrekt met haar man Lex, dochter Luna (17) en haar vriendin Guusje voor een trop... »
 
 
 
 
 

Dwaalspoor
Dwaalspoor
<p>In de zomerthriller <em>Dwaalspoor</em> van Ellen De Vriend, bekend van o.a. <em>Vermist</em> en <em>Geruisloos</em>, gaat Fiona aan de slag als assistent... »
 
 
 
 
 

Geruisloos
Geruisloos
 »
 
 
 
 
 

Puur Guadeloupe
Puur Guadeloupe
Met Puur Guadeloupe op zak ontdek je de mooiste plekken van het prachtige Caribische eiland. De beste overnachtingsplekken en autoverhuurbedrijven voor elk b... »
 
 
 
 
 

Dwaalspoor
Dwaalspoor
 »
 
 
 
 
 

Blond op Bonaire
Blond op Bonaire
<i>Blond op Bonaire is gebaseerd op waargebeurde verhalen</i>Linda van Dam vertrekt met haar man Lex, dochter Luna (17) en haar vriendin Guusje voor een trop... »