Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vermist
Vermist
<b>Na het succes van <i>Bitterzoet</i> en <i>Crush</i> een heel actuele thriller van Ellen De Vriend.<br/><br/>Soms verandert je wereld in een fractie van ee... »
 
 
 
 
 

Crush!
Crush!
Het dorp Zoutelande ligt aan de Zeeuwse kust, niet ver boven Vlissingen. De tieners Daan en Mikkie, broer en zus, verheugen zich op de zomervakantie die net ... »
 
 
 
 
 

De erfgename
De erfgename
<b>Hoe goed ken je de persoon van wie je houdt écht?<br/><br/>Voor de lezers van Jet van Vuuren.</b><br/><br/>Horecaondernemer Britt Hulsman is al zesentwin... »
 
 
 
 
 

Puur Guadeloupe
Puur Guadeloupe
Met Puur Guadeloupe op zak ontdek je de mooiste plekken van het prachtige Caribische eiland. De beste overnachtingsplekken en autoverhuurbedrijven voor elk b... »
 
 
 
 
 

Curacao
Curacao
 »
 
 
 
 
 

Puur Curaçao
Puur Curaçao
Met Puur Curaçao op zak ontdek je de mooiste plekken van het prachtige Caribische eiland. De beste overnachtingslocaties en autoverhuurbedrijven voor elk bu... »
 
 
 
 
 

Odyssee reisgidsen
Odyssee reisgidsen
 »
 
 
 
 
 

De tien van Renesse
De tien van Renesse
<b>Eén van de meest dramatische oorlogsverhalen dat verteld moet worden.<br/><br/>Het ophangen van de 'Tien van Renesse' op 10 december 1944 is een van de e... »
 
 
 
 
 

Brocante in Zeeland
Brocante in Zeeland
Brocante in Zeeland
Brocante, curiosa, bric-à-brac, vintage, ouwe sannie en antiek zijn verschillende woorden voor de tweedehands spullen waar met name Belg... »
 
 
 
 
 

Ons bin de leste
Ons bin de leste
In juni 2013 zijn nog precies 72 vrouwen op Walcheren die dagelijks in de streekdracht lopen. In een aantal dorpen gaat het écht om de allerlaatste vrouwen.... »