Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Chris en Jorieke
Chris en Jorieke
Twee verhalen over de speurderstweeling Chris en Jorieke. De vader van Chris en Jorieke koopt een Indonesisch houtsnijwerk dat snel daarna wordt gestolen en ... »
 
 
 
 
 

Gijzelaar in Parijs
Gijzelaar in Parijs
Een ontspannen gezinsvakantie in Parijs, totdat Steven door een wildvreemd tienermeisje angstig wordt aangeklampt. Het meisje loopt op klaarlichte dag in pyj... »
 
 
 
 
 

Noodlanding
Noodlanding
Het begint op de eerste dag van de kerst vakantie. Sportleraar Arie de Jager is lekker vroeg opgestaan om een flink eind te gaan joggen. Dan wordt er plotsel... »
 
 
 
 
 

Paniek in Porto
Paniek in Porto
Steven en Kirsten Simons brengen hun zomervakantie door in Porto, de stad waar de wereldberoemde portwijn wordt gemaakt. Op een avond ziet Steven een portboo... »
 
 
 
 
 

Het donkere dierenbeulenbos
Het donkere dierenbeulenbos
Het Donkere Dierenbeulenbos »
 
 
 
 
 

De superspannende schoolreisspeurtocht
De superspannende schoolreisspeurtocht
Bah, schoolreis! Koos heeft er he-le-maal geen zin in. Totdat de meester hem vraagt om een middeleeuwse speurtocht uit te zetten in het speelbos waar ze naar... »
 
 
 
 
 

De kluizen van de Titanic
De kluizen van de Titanic
Bijna 4000 meter diep op de oceaanbodem ligt de Titanic, het beroemde‘onzinkbare’ schip dat op zijn eerste reis toch zonk. Aan boord waren veelrijke pass... »
 
 
 
 
 

De Barbarossabunker
De Barbarossabunker
De vader van Steven en Kirsten Simons werkt als fotograaf. Zijn bedrijf heet Simons Spectrum. Als hem gevraagd wordt reclamefoto's te maken voor een hotel in... »