Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De tombe van de tempeliers
De tombe van de tempeliers
Kirsten en Steven Simons zijn nog maar net terug uit Duitsland, na hun avontuur in de Barbarossabunker, als ze worden aangesproken door de koster van de kerk... »
 
 
 
 
 

De kluizen van de Titanic
De kluizen van de Titanic
Bijna 4000 meter diep op de oceaanbodem ligt de Titanic het beroemde onzinkbare schip dat op zijn eerste reis toch zonk. Aan boord waren veel rijke passagier... »
 
 
 
 
 

Het raadsel van het Chinese doosje
Het raadsel van het Chinese doosje
Op de school van Iris en Koos wordt binnenkort een rommelmarkt gehouden voor een goed doel. De kinderen halen allerlei spullen op om te verkopen. Op een avon... »
 
 
 
 
 

Zilverroof in Zadar
Zilverroof in Zadar
Vader Simons krijgt een geweldige fotoklus in Zadar, KroatiĆ«. Hij mag foto's maken van een fantastische goud- en zilverschat die daar tentoongesteld gaat wo... »
 
 
 
 
 

De ontvoerde professor
De ontvoerde professor
Deze Chris en Jorieke is superspannend vanaf de allereerste bladzijde tot aan de laatste letter. En dat terwijl de familie Huizinga juist een weekje in Leide... »
 
 
 
 
 

Mensenjacht op Mallorca
Mensenjacht op Mallorca
Steven en Kirsten Simons hebben meivakantie en gaan met hun ouders naar Mallorca. Baron Vandermole, inmiddels een goede bekende van de familie Simons, doet d... »
 
 
 
 
 

Operatie kerstboom
Operatie kerstboom
Sfeervolle leesverhalen rondom Kerst. Zowel geschikt om zelf te lezen in de midden- en bovenbouw als om voor te lezen op school, in de kerk of thuis. Voor ki... »