Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Opgejaagd
Opgejaagd
Op de eerste dag van de kerstvakantie hoort sportleraar Arie de Jager zijn voordeurbel.Op de stoep staat een voor hem onbekende man die juist veel van hem bl... »
 
 
 
 
 

De schat van sterke Tjerk
De schat van sterke Tjerk
Het detectivebureau van Koos en zijn buurmeisje Iris is uitgebreid met Kaper - de nieuwe hond van Iris. Samen gaan ze op zoek naar een nieuwe opdracht. Die k... »
 
 
 
 
 

Megadeal in Münster
Megadeal in Münster
Als de vader van Steven en Kirsten gevraagd wordt om een oude akte uit Münster weer leesbaar te maken, lijkt dit een routineklusje. Maar waarom wordt er ver... »
 
 
 
 
 

Zilverroof in Zadar
Zilverroof in Zadar
Vader Simons krijgt een geweldige fotoklus in Zadar, Kroatië. Hij mag foto's maken van een fantastische goud- en zilverschat die daar tentoongesteld gaat wo... »
 
 
 
 
 

Uitbarsting op Lanzarote
Uitbarsting op Lanzarote
Kirsten en Steven Simons vliegen met hun ouders naar het vulkanische eiland Lanzarote. Hun vriend Jefta werkt daar als jonge, veelbelovende architect. Jefta ... »
 
 
 
 
 

De fluisterdrone
De fluisterdrone
Het is het eerste deel van de serie 'De Tjoeke tweeling' De tweeling Jesse en Natasha besluiten uitvinder te worden.Ze ontwerpen een drone die bijna niet te ... »
 
 
 
 
 

Prentenbijbel
Prentenbijbel
De Prentenbijbel - verhalen uit het Nieuwe Testament is een vervolg op de eerder verschenen Prentenbijbel – Verhalen uit het Oude Testament. De verhalen w... »
 
 
 
 
 

De mysterieuze postzegelpuzzel
De mysterieuze postzegelpuzzel
Koos krijgt een opdracht voor zijn detectivebureau! Postzegelhandelaar Feddema heeft een heel geheimzinnige klant. De man verkoopt aan meneer Feddema steeds ... »