Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Dagboek van een overval
Dagboek van een overval
Chris en Jorieke gaan met hun ouders kamperen op de familiecamping 'Hericks'. Hun opa beheert de camping, en het spreekt vanzelf dat er meer familie de tente... »
 
 
 
 
 

Uitbarsting op Lanzarote
Uitbarsting op Lanzarote
Kirsten en Steven Simons vliegen met hun ouders naar het vulkanische eiland Lanzarote. Hun vriend Jefta werkt daar als jonge, veelbelovende architect. Jefta ... »
 
 
 
 
 

Ontsnapt
Ontsnapt
 »
 
 
 
 
 

Het monster van Loch Ness
Het monster van Loch Ness
Een superspannend 8e deel in de Simons' spectrum serie!

Steven en Kirsten zijn nog maar net met hun ouders in Schotland aangekomen, of ze maken al kennis me... »
 
 
 
 
 

Ontdekt
Ontdekt
Ergens in het oerwoud houdt een groep ontsnapte slaven zich verscholen. Zij proberen op de plantages in Suriname andere slaven te bevrijden. Ook op de planta... »
 
 
 
 
 

Openratie Alef
Openratie Alef
Operatie Alef De Mossad is de geheime dienst van Israël. Na Amerika en Rusland ishet de grootste geheime dienst van de wereld, terwijl Israël een landje is... »
 
 
 
 
 

De brutale bruiloftsboeven
De brutale bruiloftsboeven
Detectivebureau Iris en Ko. »
 
 
 
 
 

De tombe van de tempeliers
De tombe van de tempeliers
Kirsten en Steven Simons zijn nog maar net terug uit Duitsland, na hun avontuur in de Barbarossabunker, als ze worden aangesproken door de koster van de kerk... »
 
 
 
 
 

Operatie Noa
Operatie Noa
Spectaiculaire acties van de Mossad Israël is een land met veel vijanden. Niet alleen een grote geheime dienst,maar ook een groot leger en veel wapens zij... »