Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Ard Schenk
Ard Schenk
Ard Schenk, de biografie, gaat over de opkomst, de bijna ondergang en de glorie van 's lands grootste schaatser en zijn leven er na. Schenk was een vrolijke,... »
 
 
 
 
 

Ventoux
Ventoux
Op 25 juni 1982 verongelukt de jonge, veelbelovende dichter Peter Seegers op de Mont Ventoux. Dertig jaar later gaan zijn vijf beste vrienden, vier mannen en... »
 
 
 
 
 

Ventoux
Ventoux
During the summer of 1982, six friends–five boys, one girl–climb the legendary Mont Ventoux on their bicycles. A tragic accident claims the life of one o... »
 
 
 
 
 

Digue Ventoux (set 4 ex)
Digue Ventoux (set 4 ex)
Volkskrantjournalist Bert Wagendorp schreef speciaal voor MatchBoox een kort verhaal in een luciferdoosje. 'Digue Ventoux', waarin Wagendorp zijn droom verme... »
 
 
 
 
 

Bislett
Bislett
Lezers,Zuid-Korea het land, Pyeongchang het district, Gangneung de stad en Science Oval en Ice Arena de banen: zo ziet de trechter naar olympische schaatsmed... »
 
 
 
 
 

De proloog
De proloog
De favoriet voor de proloog van de Tour de France kan niet slapen. Het maalt in zijn hoofd en angst knijpt zijn keel dicht. Naast hem ligt Van Sprundel, de B... »
 
 
 
 
 

De proloog
De proloog
 »
 
 
 
 
 

Masser Brock
Masser Brock
'Masser Brock' is de spectaculaire nieuwe roman van Bert Wagendorp, een wervelend verhaal over een columnist in het hedendaagse meningencircus, waarin de waa... »
 
 
 
 
 

Vader-en-Dochterboek
Vader-en-Dochterboek
Een boek met de mooiste liedjes van vaders over dochters of andersom, de voordelen van het hebben van een dochter, en dingen die je liever niet wilt weten ov... »
 
 
 
 
 

Het beste uit De Muur
Het beste uit De Muur
wielertijdschrigt voor Nederland en Vlaanderen »