Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De asielzoeker
De asielzoeker
Een beetje humaan uitbuiten, daar doe je de mensen een groot plezier mee. Christian Beck, vertaler van gebruiksaanwijzingen, ontdekt alternatieve vormen van ... »
 
 
 
 
 

See 2
See 2
: A Journal of Visual Culture »
 
 
 
 
 

Voetnoot
Voetnoot
Een voetnoot is doorgaans te vinden achter in een wetenschappelijk boek, maar Arnon Grunbergs 'voetnoten bijde menselijke komedie', dagelijks op de voorpagin... »
 
 
 
 
 

Moedervlekken
Moedervlekken
Otto Kadoke werkt als psychiater in een crisiscentrum: hij dient mensen met een doodswens voor het leven te behouden. Wanneer hij op een dag bij zijn oude en... »
 
 
 
 
 

Silent Extras
Silent Extras
 »
 
 
 
 
 

Moedervlekken
Moedervlekken
Otto Kadoke werkt als psychiater in een crisis-centrum: hij dient mensen met een doodswens voor het leven te behouden. Wanneer hij op een dag bij zijn oude e... »
 
 
 
 
 

De kritische vragen van Martin Scorsese
De kritische vragen van Martin Scorsese
Schrijver Arnon Grunberg is een filmliefhebber. In De troost van de slapstick (1998) bracht hij een ode aan de oude slapstickhelden die hij vroeger samen met... »
 
 
 
 
 

World war two today
World war two today
Op uiteenlopende plaatsen in Europa, onafhankelijk van elkaar en los van officiële bijeenkomsten, zoeken burgers naar nieuwe manieren om de Tweede Wereldoor... »
 
 
 
 
 

The Jewish Messiah
The Jewish Messiah
One of the great provocateurs of world literature has written perhaps his »