Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Fietsknooppuntenkaart Veluwe 1:100.000
Fietsknooppuntenkaart Veluwe 1:100.000
Stippel je eigen fietsroute door de Veluwe uit met de ANWB fietsknooppuntenkaart - Editie 2023. Geniet van het Nederlandse landschap en plan een route door o... »
 
 
 
 
 

Australië
Australië
Het grote continent ‘down under’ is een land van contrasten. Van een metropool als Sydney naar de eenzaamheid van Ayers Rock in de immense ‘outback’. Nav... »
 
 
 
 
 

Drenthe West: Dwingelderveld en Drentsche Aa
Drenthe West: Dwingelderveld en Drentsche Aa
De ANWB Fietskaartenserie is vernieuwd! De nieuwe standaard voor fietsend Nederland.<br/><br/>De vernieuwde serie ANWB Fietskaarten bestaat uit 20 kaarten. D... »
 
 
 
 
 

Groninger Wad
Groninger Wad
ANWB Wandelregiokaart Groninger WadHeerlijk wandelen door het Nederlandse landschap, daarbij is deze nieuwe ANWB Wandelkaart onmisbaar. Plan je eigen route e... »
 
 
 
 
 

Campings onderweg 2009
Campings onderweg 2009
De gids Campings onderweg 2009; handig voor onderweg en ideaal voor één overnachting.<br/><br/>Wie op zoek is naar een goed overnachtingsadres op weg naar ... »
 
 
 
 
 

Rivieren, meren en kust
Rivieren, meren en kust
31 heerlijke fietsroutes langs het water. Slingeren langs rivieren en beekjes, oversteken met een fietspontje, genieten van schitterende vergezichten en fiet... »
 
 
 
 
 

Gelderland
Gelderland
In Wandelgids Gelderland worden natuur en cultureel erfgoed gecombineerdDe ANWB Wandelgids Gelderland bevat 30beschreven of bewegwijzerde routes, langs kaste... »
 
 
 
 
 

Frankrijk 2
Frankrijk 2
ANWB Wegenkaart
2 Frankrijk
Bretagne
Schaal 1:300 duizend
plaats - en straatnamenregister »