Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Costa Blanca
Costa Blanca
ANWB Wegenkaart Costa Blanca
Met de gedetailleerde en nauwkeurige ANWB Wegenkaart Spanje/Portugal 5: Costa Blanca op schaal 1:300.000 (1 cm = 3 km), ga je go... »
 
 
 
 
 

Rijbewijs B
Rijbewijs B
Examentraining Rijbewijs B CD-rom<br/><br/>Vele honderdduizenden automobilisten hebben de afgelopen jaren reeds hun theorie-examen gehaald met behulp van het... »
 
 
 
 
 

Spanje & Portugal
Spanje & Portugal
ANWB Wegenatlas Spanje & PortugalGa goed voorbereid op reis met de vernieuwde ANWB Wegenatlas Spanje & Portugal. De ANWB Wegenatlas Spanje & Portugal is gede... »
 
 
 
 
 

Nederland, België en Luxemburg 2010
Nederland, België en Luxemburg 2010
De enige gids met kwaliteitscijfers voor de campings!<br/><br/>In dit deel staan 732 kwaliteitscampings vermeld. Met eenvoudige symbolen vindt u in één oog... »
 
 
 
 
 

België, Antwerpen, West & Oost Vlaanderen
België, Antwerpen, West & Oost Vlaanderen
ANWB Fietsknooppuntenkaart 9: België: Antwerpen, West- & Oost-Vlaanderen

De ANWB Fietsknooppuntenkaarten zijn vernieuwd! De ondergrond van de routekaart b... »
 
 
 
 
 

Oost-Duitsland, Harz
Oost-Duitsland, Harz
Dé traditionele reisgids voor de liefhebber van kunst, cultuur, landschap en natuur. Extra is de uitneembare kaart met alle toeristische hoogtepunten.<br/><... »
 
 
 
 
 

Overijssel Oost: Twente
Overijssel Oost: Twente
ANWB Fietskaart 7 Overijssel oost Twente<br/><br/>Plan je fietsroute door Overijssel met de overzichtelijke ANWB Fietskaart Overijssel oost Twente! Bezoek ku... »
 
 
 
 
 

Groene Vakantiegids
Groene Vakantiegids
Een sympathieke groene accommodatiegids om te logeren of te kamperen.Milieuvriendelijk en biologisch op vakantie gaan is hot. Deze accommodatiegids Italië b... »
 
 
 
 
 

Nederland
Nederland
Topografische Atlas Nederland<br/><br/>In de herziene 2e editie van de ANWB Topografische Atlas Nederland is 85% van de kaarten t.o.v. de 1e druk herzien.<br... »
 
 
 
 
 

Camperboek Duitsland
Camperboek Duitsland
In dit rijkelijk geïllustreerde boek hebben we 20 bijzondere routes geselecteerd die uitermate geschikt zijn voor de camper. De afwisselende routes lopen va... »