Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Stadswandelingen Nederland
Stadswandelingen Nederland
Wandelgids Stadswandelingen<br/><br/>De wandelgids Stadswandelingen is volledig vernieuwd. Een aantal steden is vervallen. Daarvoor in de plaats zijn nieuwe ... »
 
 
 
 
 

ANWB Wegenkaart Spanje / Portugal 3 Spanje zuid
ANWB Wegenkaart Spanje / Portugal 3 Spanje zuid
ANWB Wegenkaart Spanje zuid<br/>Met de gedetailleerde en nauwkeurige ANWB Wegenkaart Spanje/Portugal 3: Spanje zuid op schaal 1:800.000 (1 cm = 8 km), ga je ... »
 
 
 
 
 

Duitsland
Duitsland
ANWB Wegenatlas DuitslandGa goed voorbereid op reis met de vernieuwde ANWB Wegenatlas Duitsland. De ANWB Wegenatlas Duitsland is gedetailleerd en mooi van vo... »
 
 
 
 
 

Kuuroorden in Nederland
Kuuroorden in Nederland
40 bijzondere spa's, sauna's & beautyfarms »
 
 
 
 
 

Frankrijk Noord
Frankrijk Noord
ANWB Wegenkaart Frankrijk noord, onmisbaar in de auto!De ANWB Wegenkaarten zijn inmiddels bekend; goede uitsnede, gemakkelijk hanteerbaar, handige kaartrand ... »
 
 
 
 
 

Mountainbike België
Mountainbike België
Omdat het aantal mountainbikeroutes in Nederland gestaag toeneemt, is de gids uitgebreid van 74 naar 87 routes. Vrijwel elke route in Nederland is opgenomen ... »
 
 
 
 
 

Stelling van Amsterdam
Stelling van Amsterdam
Rondom onze hoofstad ligt De Stelling van Amsterdam. Een 135 kilometer lange verdedigingslinie met forten en batterijen, dijken, kazematten en sluizen. De AN... »
 
 
 
 
 

Spanje 3
Spanje 3
ANWB Wegenkaart Spanje, Andalusië, Costa del Sol.De ANWB Wegenkaarten zijn inmiddels bekend; goede uitsneden, gemakkelijk hanteerbaar, kaartrand met wegnumm... »
 
 
 
 
 

Frankrijk 8
Frankrijk 8
ANWB wegenkaarten
8 Frankrijk
Dordogne
Auvergne
Limousin
Schaal 1:300 duizend
plaats-en straatnamenregister »