Boek
Meer dan 200 nieuwe recepten voor zalige soepen, bouillons, chowders, bisques, consommé en gumbo.
Meer dan 750 prachtige, speciaal voor dit boek gemaakte kleurenfoto's.
Gerechten uit de hele wereld, zoals Mediterrane worst-pestosoep, Italiaanse erwten-basilicumsoep, Hongaarse kersensoep, Marokkaanse harira, Zeevruchtengumbo uit Louisiana, Mexicaanse Avocado-limoensoep, Chinese kippensoep met chilipeper, Thaise visbouillon en Balinese groentesoep.
Met een volledig overzicht van ingrediënten en hoe u ze gebruikt, en stapsgewijze aanwijzingen voor uw eigen heerlijke bouillons en originele garneringen.
Elk recept is voorzien van overzichtelijke voedingswaarden - van het aantal calorieën.
«
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen verbanden gelegd.