Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Boeken
Soepen Meer dan 200 nieuwe recepten voor zalige soepen, bouillons, chowders, bisques, consommé en gumbo.
Meer dan 750 prachtige, speciaal voor dit boek gemaakte k... »
Soepen Essentieel bij het maken van bouillon is dat je begint met koud water en de bouillon niet laat koken. Dan komen de smaakstoffen vrij. Bouillon is op smaak ge... »
Sauzen <p>Saus slaat een brug van hoofdingrediënt naar gerecht, saus is de verbindende schakel tussen wijn en spijs.
Erik van Loo is chef-eigenaar van het gerenom... »
Sauzen <p>Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader.
Ik houd van saus. Maar een gerecht mag er niet in baden. Saus is een smaakverrijker, en daarmee ... »
Soepen <p>Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader.
Essentieel bij het maken van bouillon is dat je begint met koud water en de bouillon niet laat k... »