Boek
Voor liefhebbers van lekker eten is het aan onze kust goed toeven. Verleidelijke traiteurs tavernes zonder poespas deftige sterrenrestaurants of meer authentieke zaken elke badplaats heeft zo zijn eigen culinaire iconen.Dit boek is een ode aan de etablissementen die onder de categorie authentiek vallen. Het zijn zaken die dikwijls als generaties lang bestaan en waar de sfeer de recepten en de vakkennis van vroeger worden gekoesterd als waardevolle erfstukken.Fotografe Diane Hendrikx en journaliste Hadewijch Ceulemans trokken van De Panne naar het Zoute en maakten een selectie van restaurants en cafs waar de nostalgie nooit ver weg was.Het resultaat van hun tocht vindt u in dit nieuwe boek waarin boeiende verhalen worden afgewisseld met sfeervolle fotos en inspirerende recepten. «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.