Boek
Het stijlvolle Britse mannentijdschrift GQ komt nu met de ultieme drankencollectie voor échte liefhebbers!
Meer dan 150 recepten voor klassieke en moderne cocktails, met creaties van legendarische bartenders en innovatieve mixen van nieuw talent uit de beste bars ter wereld. Er staan essentiële tips en technieken zodat je thuis je talenten kunt oefenen, en ook een overzicht van het beste cocktailgerei.
Paul Henderson werkt al ruim tien jaar als seniorredacteur bij GQ. Hij heeft de leiding over de afdeling Sport en de afdeling Eten en Drinken. Hij heeft in zijn carrière al vele grote namen uit de gastronomie geïnterviewd, zoals Gordon Ramsey, Heston Blumenthal, Rick Stein en Raymond Blanc. Hij heeft ook meerdere coverartikelen geschreven voor GQ en zijn werk is onder andere verschenen in de Guardian, de Telegraph en The Spectator.
«
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.