Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Mijn geheim dagboek
Mijn geheim dagboek
Zin om al je belevenissen en gevoelens neer te pennen? In dit leuke dagboek kun je schrijven wat je maar wilt! Of het nu over je beste vrienden of vriendinne... »
 
 
 
 
 

Baby op komst - Aankondigingen
Baby op komst - Aankondigingen
Breng het nieuws van jullie zwangerschap op een originele manier aan familie en vrienden met deze mooie set van 16 uitscheurbare aankondigingskaarten. Vul ee... »
 
 
 
 
 

Zo word je een super mama
Zo word je een super mama
In dit originele boek vind je alles wat je moet weten om een super mama te zijn. Van leuke spelletjes om je baby te vertroetelen en de band met je kind te ve... »
 
 
 
 
 

Spelen en oefenen
Spelen en oefenen

Met beloningskaart en stickers.



Spelen en oefenen! De reeks Spelen en oefenen! bevat oefenboeken met leuke opdrachten voor nieuwsgierige kleuters. ... »
 
 
 
 
 

Adresboek- Grafisch
Adresboek- Grafisch
Adressen en telefoonnummers bewaren doe je voortaan in stijl met dit trendy adresboek van PaperStore. Dankzij zijn compacte formaat en gebonden uitvoering me... »
 
 
 
 
 

Superleuke sudoku's
Superleuke sudoku's
Dit puzzelboek staat boordevol leuke sudoku's voor kinderen van 9-10 jaar. Slaag jij erin om in elk hokje het juiste getal in te vullen? Pak snel je puzzelpe... »
 
 
 
 
 

I love cats Color
I love cats Color
Pak je kleurpotloden, stiften en fineliners erbij en ga ermee aan de slag in dit leuke kleurblok. Het staat boordevol lieve, schattige, speelse en gekke katt... »
 
 
 
 
 

Notitieblokje - Voor de coolste peter
Notitieblokje - Voor de coolste peter
Handig notitieblokje met 80 uitscheurbare en gelinieerde blaadjes. Fraai vormgegeven en met een kwalitatieve afwerking. Ideaal als cadeautje voor Nieuwjaar, ... »
 
 
 
 
 

Mijn eerste woordjes
Mijn eerste woordjes
boek, bed en boot
zand, zon en trein
ze staan allemaal in dit
SCHATTIGE STICKERBOEK.
Uw kind beleeft ongetwijfeld urenlang plezier aan het opplakken van de s... »