Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Omdat jij mijn beste vriend bent
Omdat jij mijn beste vriend bent
Youp volgt alles. Kranten, weekbladen, radio, televisie en niet te vergeten internet. Dat blijkt uit zijn wekelijkse column in <em>NRC</em>, waarin hij toch ... »
 
 
 
 
 

De selectie
De selectie
 »
 
 
 
 
 

Bang!
Bang!
Bang is het geluid van een te hard dichtgeslagen deur, maar Bang kan ook het inslaan van een meedogenloze mortiergranaat zijn. Of Bang is de ontploffing van ... »
 
 
 
 
 

Youp set
Youp set
 »
 
 
 
 
 

Rijke Meiden
Rijke Meiden
'De meeste rijke meiden met wie ik het in mijn Gooise jeugd heb gedaan of graag had willen doen wonen er nog steeds en zijn veel beter getrouwd dan mijn vrou... »
 
 
 
 
 

Rijke meiden
Rijke meiden
'De meeste rijke meiden met wie ik het in mijn Gooise jeugd heb gedaan... »
 
 
 
 
 

Licht
Licht
 »
 
 
 
 
 

Het groot kerstverhalenboek
Het groot kerstverhalenboek
<i>Het groot kerstverhalenboek</i> is een bundeling van meer dan dertig Nederlandse schrijvers, dichters en cabaretiers. Een uniek kerstboek over de kerst­ ... »
 
 
 
 
 

166X Youp
166X Youp
In <i>166 x Youp</i> zijn de allerbeste stukjes die Van 't Hek schreef voor NRC Handelsblad verzameld: vilein, weemoedig, juichend, giftig soms, maar altijd ... »
 
 
 
 
 

Huisje aan c
Huisje aan c
Midden in coronatijd nam Youp van ’t Hek zijn misschien wel meest persoonlijke plaat op. Samen met vrienden, in een huisje aan zee. Intieme teksten over we... »