Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Droomzomers 10 ex.
Droomzomers 10 ex.
Youp van 't Hek - DroomzomersDe spijkerharde cabaretier en columnist als mildnostalgisch gestemde melancholicus: komt dat lezen! In Droomzomers haalt Youp va... »
 
 
 
 
 

SorrY!
SorrY!
Grof, geestig, flauw, scherp, hilarisch, cynisch, pittig, ironisch, betweterig, fel of gevoelig? In zijn wekelijkse <i>NRC</i>-column neemt Youp sinds jaar e... »
 
 
 
 
 

65
65
Cadeauboek 65<br/>Fotografie Paul Baars en Youp van 't Hek Tekst<br/><br/>Paul Baars begon in 1974 cijfers te fotograferen. Of moet je nummers zeggen? Get... »
 
 
 
 
 

Met de kennis van nu
Met de kennis van nu
 »
 
 
 
 
 

Klein gelijk
Klein gelijk
Youp ontvangt misschien wel de meeste fanmail van Nederland en hij leest deze brieven altijd met veel plezier. Ook al zit er soms wel eens wat boze post tuss... »
 
 
 
 
 

IJdel onkruid
IJdel onkruid
 »
 
 
 
 
 

Ware woorden
Ware woorden
Het hoofd van Youp. Een vrolijk, maar ook kokend hoofd vol dwarrelingen en vondsten. De rode draad van zijn levensmotto leef je leven want morgen kan het kla... »
 
 
 
 
 

Niks spel, knikkers!
Niks spel, knikkers!
Wekelijks schrijft de cabaretier Youp van 't Hek een column op de sportpagina van NRC Handelsblad. Hij houdt erg van sport, maar heeft een eigen kijk op alle... »
 
 
 
 
 

Een zee van tijd
Een zee van tijd
Je werk zit erop. Je loopbaan is geëindigd. Gepensioneerd dus. En dan?Een zee van tijd! Maar wat ga je daarmee doen? Youp van ’t Hek geeft usamen met teke... »
 
 
 
 
 

Korrel Zout
Korrel Zout
 »