Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

We Kijken ernaar maar Zien we het ook 3
We Kijken ernaar maar Zien we het ook 3
Naast de te doen gebruikelijke interessante populairwetenschappelijke onderwerpen wordt in dit deel 3 een belangrijk ander onderwerp toegevoegd: de politiek.... »
 
 
 
 
 

de begrafenis
de begrafenis
Dit boekje gaat over een aantal aanwezigen bij een begrafenis.De overledene is geen vooraanstaande persoon geweest en de opkomst mag best gering genoemd word... »
 
 
 
 
 

Mensenrechten?
Mensenrechten?
Je komt het bijna dagelijks tegen: verwijzingen naar de mensenrechten en waarschijnlijk nog meer: verwijzingen naar het schenden van die mensenrechten. Waar ... »
 
 
 
 
 

Opdracht aan de Donau
Opdracht aan de Donau
Een ridder heeft zich in een bepaalde situatie aangesloten bij een paar andere ridders die tot taak hadden een paar boekrollen te beschermen die voor het éc... »
 
 
 
 
 

HET GROTE, STOERE MANNENBOEK 2
HET GROTE, STOERE MANNENBOEK 2
Politici doen er alles voor om macht te verkrijgen. Zij zijn ware kunstenaars in het verzinnen van valse beloftes om macht voor zichzelf en voor de partij wa... »
 
 
 
 
 

Valse Politiek
Valse Politiek
Een politicus heeft als streven eerst zichzelf te verheffen tot in het Torentje.Dan zijn/haar partij te verheffen tot de machtigste zodat alleenheerschappij ... »
 
 
 
 
 

Stemmen? Ja!
Stemmen? Ja!
Dit boekje is niet bedoeld om u een bepaalde richting uit te duwen als U gaat stemmen. Dat “als” is al een knelpunt want wij vinden dat het Uw plicht is ... »
 
 
 
 
 

Ons Zonnestelsel
Ons Zonnestelsel
In dit werkje zal een inleiding gegeven worden in wat je zou kunnen noemen de "Zonnestelselkunde". Besproken wordt het ontstaan van het Heelal en de Sterren.... »
 
 
 
 
 

De Joden en Israel
De Joden en Israel
Dit werk is geschreven door een niet-Jood en het is in de eerste plaats ook bestemd voor niet-Joden.De wereldwijde (vooral Rooms-Katholieke, islamitische en ... »
 
 
 
 
 

Herr Hartung
Herr Hartung
Deze roman speelt zich af in de Tweede Wereldoorlog.De hoofdpersoon, Herr Hartung, komt door de Nazi terreur aan het hoofd van een klein laboratorium te staa... »