Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Opdracht in de Languedoc
Opdracht in de Languedoc
Door toeval zijn twee edelen met elkaar in aanraking gekomen. In verband met een groot geheim dat de wereld van het Christendom op zijn kop zou kunnen zetten... »
 
 
 
 
 

We Kijken ernaar maar Zien we het ook 3
We Kijken ernaar maar Zien we het ook 3
Naast de te doen gebruikelijke interessante populairwetenschappelijke onderwerpen wordt in dit deel 3 een belangrijk ander onderwerp toegevoegd: de politiek.... »
 
 
 
 
 

Oekraine en De Krim
Oekraine en De Krim
Oekraïne. Een veel gehoorde naam de laatste tijd en dan vooral omdat er een passagiersvliegtuig is neergeschoten.Wat is dat eigenlijk voor een land: Oekraï... »
 
 
 
 
 

Beestenboel om ons heen
Beestenboel om ons heen
We kennen allemaal wel beestjes als het konijn, de hond, de cavia, de kip en de kat. Dat zijn allemaal dieren die de mens zelf naar de woning of de tuin heef... »
 
 
 
 
 

Hitler
Hitler
Na aanvankelijke grote successen voor de Duitsers begon de tegenslag in Rusland bij de poging om Moskou te veroveren. De Duitsers werden daar voor het eerst ... »
 
 
 
 
 

Valse Politiek
Valse Politiek
Een politicus heeft als streven eerst zichzelf te verheffen tot in het Torentje.Dan zijn/haar partij te verheffen tot de machtigste zodat alleenheerschappij ... »
 
 
 
 
 

Een Bittere strijd
Een Bittere strijd
Deze historische roman speelt zich af ten tijde van de Tweede Vrijheidsoorlog, ook wel Tweede Boerenoorlog genoemd, tussen de zelfstandige republieken Oranje... »
 
 
 
 
 

Ons Zonnestelsel
Ons Zonnestelsel
In dit werkje zal een inleiding gegeven worden in wat je zou kunnen noemen de "Zonnestelselkunde". Besproken wordt het ontstaan van het Heelal en de Sterren.... »
 
 
 
 
 

HET GROTE, STOERE MANNENBOEK
HET GROTE, STOERE MANNENBOEK
Vooral in de politiek is er een ziekelijke drang naar het gelijk stellen van Mannen en Vrouwen. Hierbij wordt wettelijk niet toegestane discriminatie op grot... »
 
 
 
 
 

Opdracht in Jeruzalem
Opdracht in Jeruzalem
Opdracht in JeruzalemDoor toeval zijn twee edelen met elkaar in aanraking gekomen. In verband met een groot geheim dat de wereld van het Christendom op zijn ... »