Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Voetstapjes in de sneeuw
Voetstapjes in de sneeuw
Het is oudejaarsavond. Mama heeft oliebollen gebakken. Miep mag een mandje met oliebollen naar opa en oma brengen. Ze zal meerijden met de bakker tot aan de ... »
 
 
 
 
 

Het plekje dat niemand wist
Het plekje dat niemand wist
De agent gaat op zoek naar Jaap en Tom naar het bordje van de boer en naar de pan van mevrouw De Wit. Jaap en Tom hebben een geheim plekje en dat mag de agen... »
 
 
 
 
 

Tippeltje
Tippeltje
Op het water drijft een ton. En in die ton? Daar zit een hondje Waf blaft het zachtjes... Waf Waarom komt niemand mij halen? Ik heb zon honger en ik ben zo b... »
 
 
 
 
 

Rozemarijntje omnibus
Rozemarijntje omnibus
Rozemarijntje is een klein vrolijk en ondeugend meisje dat allerlei grappige dingen en spannende avonturen beleeft. Er verschenen vijf deeltjes waarin Rozema... »
 
 
 
 
 

Het zwarte poesje
Het zwarte poesje
Daar holt Sanne op een draf haar zusje en broertje achterna. Zij gaan naar school. Sanne nog niet. Sanne is nog te klein. Maar Sanne mag hen wel een eindje w... »
 
 
 
 
 

Zo'n griezelig beest
Zo'n griezelig beest
 »
 
 
 
 
 

In de soete suikerbol
In de soete suikerbol
Wie kent hem niet, de dromerige dikke suikerbollenbakker die een opdracht krijgt van de koning om 100 van die overheerlijk bollen te leveren. Maar Louw en zi... »