Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Sindbad de zeeman
Sindbad de zeeman
Ontdek de Besties luisterverhaaltjes. De leukste voorleesvriendjes!Het volgende ogenblik werd het schip omhooggestuwd, om met een klap weer neer te komen. Da... »
 
 
 
 
 

Beroemd!
Beroemd!
Het tweede boek in de succesvolle serie over topmodel Steph. Het eerste deel uit de serie, Ontdekt!, werd genomineerd voor de Tina-Bruna Award 2006.<br/><br/... »
 
 
 
 
 

Minou tovert kikkers
Minou tovert kikkers
 »
 
 
 
 
 

Sneeuwwitje
Sneeuwwitje
Wie kent Sneeuwwitje niet? Toch geven Tiny Fisscher en Wilbert van der Steen er hun eigen draai aan. Fisscher blijft dicht bij de oorspronkelijke tekst, maar... »
 
 
 
 
 

Omnibus ontdekt, beroemd, showtime
Omnibus ontdekt, beroemd, showtime
Tiny Fisscher – Steph trilogogie<br/><br/>Ontdekt!<br/>Stel je voor, je bent aan het winkelen met je beste vriendin. En opeens word je aangesproken door iem... »
 
 
 
 
 

Mijn jaar in een tent
Mijn jaar in een tent
'Ach, voor die ene week,' zei mijn moeder.'Een jaar,' mompelde ik.'Hm?' zei mijn vader afwezig, terwijl hij door foto's van tenten scrolde.'Geen week,' zei i... »
 
 
 
 
 

De zus van Sinterklaas
De zus van Sinterklaas
Ken jij de zus van Sinterklaas al? 'De zus van Sinterklaas' is een vrolijk voorleesboek met een twist op het sinterklaasverhaal van Tiny Fisscher. De mooie t... »
 
 
 
 
 

Prins zoekt prins
Prins zoekt prins
<p><em>Een nieuwe dag piepte tussen de gordijnen door,</em></p><p><em>maar prins Thijn had geen zin in een nieuwe dag.</em></p><p><em>Vandaag niet, gister ni... »