Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Nieuwe voetbalschoenen voor Lynn
Nieuwe voetbalschoenen voor Lynn
Eerste deel van een serie over meidenvoetbal.

Het Meidenteam – Nieuwe voetbalschoenen voor Lynn van Pieter Feller & Tiny Fisscher is het eerste deel van e... »
 
 
 
 
 

Floep!
Floep!
 »
 
 
 
 
 

Red De Olifant!
Red De Olifant!
Dorus en Dee wonen samen met hun moeder boven hun eigen kinderboekwinkel De Olifant. De zaak loopt redelijk en ze kunnen er van rondkomen, maar dan wil de gi... »
 
 
 
 
 

Clara het krantenmeisje
Clara het krantenmeisje
Clara is het allereerste krantenmeisje van het land geworden! Ze is de hele dag op straat en schrijft ook stukjes voor de krant. Maar niet alles loopt op rol... »
 
 
 
 
 

Het wonderbaarlijke verhaal van de kleine prins
Het wonderbaarlijke verhaal van de kleine prins
'Als jij een vriend wilt, maak mij dan tam.''Hoe doe ik dat?' vroeg de kleine prins.'Vooral door veel geduld te hebben,' antwoordde de vos.De kleine prins wo... »
 
 
 
 
 

Sneeuwwitje
Sneeuwwitje
Wie kent Sneeuwwitje niet? Toch geven Tiny Fisscher en Wilbert van der Steen er hun eigen draai aan. Fisscher blijft dicht bij de oorspronkelijke tekst, maar... »
 
 
 
 
 

Showtime!
Showtime!
<p>Deel 3 - Steph kan het bijna niet geloven. Net op het moment dat haar carrière in het slop lijkt te raken, krijgt ze een contract aangeboden bij een gr... »
 
 
 
 
 

Mijn jaar in een tent
Mijn jaar in een tent
<i>'Ach, voor die ene week,' zei mijn moeder.'Een jaar,' mompelde ik.'Hm?' zei mijn vader afwezig, terwijl hij door foto's van tenten scrolde.'Geen week,' ze... »
 
 
 
 
 

Keepster gezocht
Keepster gezocht
Keeper Amy raakt geblesseerd en kan enkele weken niet in het doel staan. FC Daalbergen heeft geen reservekeeper, dus trainer Rosalie moet nu bedenken wie A... »