Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Horrorarium
Horrorarium
Kan een tulp ontaarden in horror? Ja, het kan.
Want alles is mogelijk in deze bundle fantastische verhalen, van zeven toonaangevende griezelauteurs in Nederl... »
 
 
 
 
 

Leerling Tovenaar Vader & Zoon
Leerling Tovenaar Vader & Zoon
Ooit sloeg de nabijheid van de dood een gat in het leven van de jonge Travis Lauper. Een zonderlinge vreemdeling die Travis bij toeval op het strand ontmoett... »
 
 
 
 
 

De onvoorziene
De onvoorziene
De onvoorziene - druk 1 »
 
 
 
 
 

November
November
<p>Welkom in Lock Haven, Washington, waar de gelukkigste straat van de Verenigde Staten zich bevindt. Als je door Bird Street zou wandelen, zou je zien dat h... »
 
 
 
 
 

Echo (Backcard + 10 ex. + POS)
Echo (Backcard + 10 ex. + POS)
Echo van Thomas Olde Heuvelt, auteur van het wereldwijd succesvolle HEX, is een huiveringwekkende thriller over obsessie, bezetenheid en de onverwoestbare kr... »
 
 
 
 
 

Orakel
Orakel
<p>‘Briljant en volstrekt origineel.’ Stephen King</p><p>Op een mistige winterochtend zien Luca Wolf en Emma Reich een achttiende-eeuws zeilschip in een ... »
 
 
 
 
 

Echo
Echo
<p>Dwarsligger 596 is <em>Echo </em>van Thomas Olde Heuvelt.</p><p>Nick Grevers en zijn klimmaatje Augustin worden aangetrokken door de Maudit, een afgelegen... »
 
 
 
 
 

Orakel
Orakel
 »
 
 
 
 
 

Duistere Parels
Duistere Parels
Duistere Parels »
 
 
 
 
 

Hex
Hex
‘Briljant en volstrekt origineel’ noemde Stephen King HEX van Thomas Olde Heuvelt. HEX is een razend spannende thriller.Wie er wordt geboren is gedoemd e... »