Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

(Re)Writing history
(Re)Writing history
 »
 
 
 
 
 

HEX
HEX
(POD uitvoering) ‘Briljant en volstrekt origineel’ noemde Stephen King HEX van Thomas Olde Heuvelt. HEX is een razend spannende thriller.Wie er wordt geb... »
 
 
 
 
 

Echo
Echo
<p>Dwarsligger 596 is <em>Echo </em>van Thomas Olde Heuvelt.</p><p>Nick Grevers en zijn klimmaatje Augustin worden aangetrokken door de Maudit, een afgelegen... »
 
 
 
 
 

Orakel
Orakel
<p>'Briljant en volstrekt origineel.' Stephen King</p><p>Op een mistige winterochtend zien Luca Wolf en Emma Reich een achttiende-eeuws zeilschip in een boll... »
 
 
 
 
 

De inktlezers van Doi Saket
De inktlezers van Doi Saket
In het Thaise dorpje Doi Saket aan de rivier de Mae Ping arriveren elk jaar duizenden wensen, drijvend op de rivier, geschreven op rijstpapier en gevat in pl... »
 
 
 
 
 

De vis in de fles
De vis in de fles
Op een dag draait de zwaartekracht op aarde zich ineens om. Onder is boven en boven is onder. Iedereen die zich niet op een of andere manier kan vasthouden, ... »
 
 
 
 
 

Hex
Hex
dwarsligger 467 Thomas Olde Heuvelt HEX'Briljant en volstrekt origineel.' - Stephen KingHet ogenschijnlijk pittoreske dorpje Beek is in de greep van de Wyler... »
 
 
 
 
 

Hex
Hex
Het pittoreske dorpje Beek is in de greep van de zeventiende-eeuwse Wylerheks, die met haar dichtgenaaide mond en ogen de bewoners de stuipen op het lijf jaa... »
 
 
 
 
 

Je weet hoe dit verhaal gaat
Je weet hoe dit verhaal gaat
Je weet hoe dit verhaal gaat – Thomas Olde Heuvelt – ThrillerJe weet hoe dit verhaal gaat is een kort verhaal van Thomas Olde Heuvelt, de schrijver van d... »
 
 
 
 
 

Orakel
Orakel
<p>‘Briljant en volstrekt origineel.’ Stephen King</p><p>Op een mistige winterochtend zien Luca Wolf en Emma Reich een achttiende-eeuws zeilschip in een ... »