Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Horrorarium
Horrorarium
Kan een tulp ontaarden in horror? Ja, het kan.
Want alles is mogelijk in deze bundle fantastische verhalen, van zeven toonaangevende griezelauteurs in Nederl... »
 
 
 
 
 

Leerling Tovenaar Vader & Zoon
Leerling Tovenaar Vader & Zoon
Ooit sloeg de nabijheid van de dood een gat in het leven van de jonge Travis Lauper. Een zonderlinge vreemdeling die Travis bij toeval op het strand ontmoett... »
 
 
 
 
 

Dolores Dolly Poppedijn
Dolores Dolly Poppedijn
Dolores Dolly PoppedijnNa de dood van haar baby Dolores glijdt Charlotte steeds verder af in het diepgewortelde verlangen haar perfecte baby te herscheppen.... »
 
 
 
 
 

Orakel
Orakel
<p><strong>‘De nieuwe Stephen King komt gewoon uit Nijmegen.’ <em>De Telegraaf</em></strong></p><p>Het nieuwe meesterwerk van een internationaal fenomeen... »
 
 
 
 
 

De inktlezers van Doi Saket
De inktlezers van Doi Saket
In het Thaise dorpje Doi Saket aan de rivier de Mae Ping arriveren elk jaar duizenden wensen, drijvend op de rivier, geschreven op rijstpapier en gevat in pl... »
 
 
 
 
 

Hex
Hex
 »
 
 
 
 
 

Echo
Echo
Echo van Thomas Olde Heuvelt, auteur van het wereldwijd succesvolle HEX, is een huiveringwekkende thriller over obsessie, bezetenheid en de onverwoestbare kr... »
 
 
 
 
 

Gebroken spiegels
Gebroken spiegels
Gebroken spiegels is de eerste bundel korte verhalen van Hugo Award-winnaar Thomas Olde Heuvelt, die eerder furore maakte met HEX.

Gebroken spiegels bevat h... »
 
 
 
 
 

HEX
HEX
‘Briljant en volstrekt origineel’ noemde Stephen King HEX van Thomas Olde Heuvelt. HEX is een razend spannende thriller.Wie er wordt geboren is gedoemd e... »
 
 
 
 
 

(Re)Writing history
(Re)Writing history
 »