Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Blind date
Blind date
Behoedzaam kroop de man dichterbij. Zijn handen trilden zo dat hem niet lukte om de nachtkijker stil te houden. Het irriteerde hem. Hij had deze kijker pas e... »
 
 
 
 
 

Verraderlijke vrienden
Verraderlijke vrienden
Verraderlijke Vrienden »
 
 
 
 
 

Kinderspel
Kinderspel
Sylvia combineert haar drukke baan als tandarts met de zorg voor haar vijfjarige dochter. Na haar scheiding heeft ze haar leven net weer op de railsals er in... »
 
 
 
 
 

Evenbeeld
Evenbeeld
1628 Een jonge, zwangere vrouw wil in Nederlands- Indië een nieuw leven beginnen. Tijdens een zware storm bevalt ze van haar zoon. Niet veel later strandt h... »
 
 
 
 
 

(ff) Out!
(ff) Out!
Drie jongens <br/>Drie meisjes <br/>Een feest<br/>Een ruzie<br/>Eén auto…<br/><br/>Zaterdagmiddag, ca. 15.00 uur<br/>Roxanne en Lianne shoppen in de stad e... »
 
 
 
 
 

Amalia's erfenis
Amalia's erfenis
De zeventienjarige Amalia van Solms vlucht samen met koningin Elisabeth van Bohemen naar ’s-Gravenhage. In korte tijd weet ze zich op tewerken van hofdame ... »
 
 
 
 
 

Schijnwereld
Schijnwereld
 »
 
 
 
 
 

Het Nerthusmysterie
Het Nerthusmysterie
Henk rijdt op weg naar huis een meisje op de fiets aan. Hij rijdt naar de dichtstbijzijnde boerderij om hulp te halen voor het bewusteloze meisje. Als hij wa... »
 
 
 
 
 

De schaduwkoningin
De schaduwkoningin
Het gerucht gaat dat in de stallen van het paleis van Winchester een baby te vondeling is gelegd. Isa weet wie de ouders van het meisje zijn en moet dit leve... »
 
 
 
 
 

Verdrongen verleden
Verdrongen verleden
Op een dag ontvangt Iris een dreigbrief. `Nog dertien dagen,' staat er. De brief bevat bovendien een verwijzing naar een geheim dat niemand kent. Niet lang d... »